BE UNMATCHED IN ADIDAS ORIGINALS X FIORUCCI SECOND COLLECTION

Nakon zajedničke saradnje koja je obeležila početak godine, adidas Originals i brend Fiorucci ponovo su udružili snage i predstavili novu, još upečatljiviju kolekciju inspirisanu letom i fenomenalnim žurkama na tropskim ostrvima. U pitanju je druga capsule kolekcija koja slavi integritet i neprolaznu klasiku oba brenda.

Sa ciljem da ohrabri žene i dodatno istakne neprolaznu mladalačku energiju, dizajnerski tim brendova adidas i Fiorucci stvorio je kolekciju bez premca! Sa jarko narandžastom bojom koja dominira, ona je idealna za leto, pa će devojke blistati u upečatljivim kupaćim kostimima, majicama i šortsevima koji predstavljaju savršen spoj neprolazne adidas klasike i upečatljive Fiorucci estetike, u kojoj se posebno ističu grafički printovi. Dodajte tome patike i papuče jarko narandžaste boje i nema sumnje da ćete, gde god krenule, ostati upamćene ovog leta.

Sa savršenom kombinacijom retro i modernih detalja na odevnim komadima, nova capsule kolekcija brendova adidas i Fiorucci nije mogla proći bez prepoznatljivih štrafti. Dodajte tome detalje iz sedamdesetih kojima je Elio Fiorucci uneo potpuno novi pravac u modni svet i dobijate jedinstvenu liniju u kojoj je klasičan stil upotpunjen novom, još zabavniom estetikom.

Kolekcija #AdidasOriginalsByFiorucci biće dostupna od 10. maja u Tike šopu (Kralja Petra 24) i online.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""