WHEN VINTAGE MEETS MODERN, ADIDAS I-5923 ARISES

Sedamdesete su se na modnu, ali i sneaker scenu vratile u velikom stilu na najlepši način – upotpunjene modernim tehnologijama. Čini se da nikada pre spoj retro i modernog stila nije bio toliko popularan, dok nam poznati brendovi ovo zapažanje potvrđuju „oživljavanjem“ modela koji su obeležili prošli vek. Upravo je to slučaj sa adidas I-5923 ženskim patikama – modelom koji odlikuju vintage stil i moderne tehnologije, savršeno spojene da pruže maksimalni komfor.

Vintage duhu poznatih adidas patika doprinosi upečatljiv kolorit u kojima je model dostupan, dok je „moderna udobnost“ zagarantovana mrežastim gornjištem upotpunjenim detaljima od prevrnute kože. Autentičnosti ovog adidas modela doprinose prepoznatljive tri štrafte, ali i Boost đon, pa nema sumnje da će u njima svaka vaša avantura biti neometana.

Priliku da adidas I-5923 „Purple“ među prvima ponese imala je rumunska gimnastičarka i influeserka Lavinia Ioana, koja je svojim specifičnim stilom dokazala da su ove patike kreirane za smele i urbane devojke, za kojima se svi okreću na ulici.

Adidas I-5923 može se pronaći u Tike šopu (Kralja Petra 24) i online. Pogledajte u kojim je još retro bojama dostupan i pokažite svima da su autentičnost i smelost glavna modna pravila za ovo proleće.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""