JUST GO BIGGER WITH NIKE AIR MAX 720

Erupcija vulkana i raskošne nijanse vulkanske lave, neverovatna Aurora Borealis, izlazak i zalazak sunca i Mlečni put samo su neke od prirodnih pojava koje su dizajnerima brenda Nike poslužile kao inspiracija za dizajn potpuno novih patika iz Air Max zajednice. U pitanju je Nike Air Max 720, model sa najvećim Air đonom do sada, koji smo dugo s nestrpljenjem čekali. I konačno dočekali!

Kada biste nam tražili da u jednoj reči opišemo nove Nike Air Max 720, odgovor bi bio – fascinantne. I više od toga! Napravljene od laganih i vazdušastih materijala, patike koje su plod bravure dizajnera brenda Nike imaju duplo veći đon od onog koji je krasio model 270. Savršeno se prilagođavaju stopalu i pružaju neverovatan osećaj koračanja po oblacima.

Dodajte tome futuristički dizajn i biće vam jasno zašto, od trenutka kada su lansirane u orbitu, obaraju sve rekorde i postavljaju nove trendove u sneaker svetu.

Ovako masivan vazdušni đon nije viđen do sada, dok integrisani sistem pertlanja i AM720 brending na jeziku čine 720-ice još upečatljivijim.

Nike Air Max 720 biće glavne „zvezde“ ovogodišnjeg Air Max Day-a, koji će se u nedelju, 24. marta od 12h do 21h održati u Beogradu, na adresi Uzun Mirkova 8. Budite i vi deo najvažnijeg On Air događaja u regionu, jer vas čeka žurka koja će se dugo pamtiti!

Model Nike Air Max 720 „Northern Lights“ možete ekskluzivno pronaći u našem šopu i online od 24.3.2019.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""