Give a little sparkle with Nike Air Max 97 LXX Swarovski

Koja žena ne bi nosila patike koje na sebi imaju više od 55 000 Swarovski kristala, zar ne? Sada je prava prilika da to uradiš, jer će luksuzni model ženskih Nike Air Max 97 LXX Swarovski patika, koji je od 19. decembra izložen u Swarovski radnji u TC Ušće, u prodaji ekskluzivno biti dostupan od 26. decembra i to u Tike Shop-u, u ulici Kralja Petra 24.

Dizajneri dva svetski poznata brenda, Nike i Swarovski, udružili su snage i kreirali model patika Nike Air Max 97 LXX Swarovski. Osmišljene baš za žene, ove patike sijaju (u pravom smislu te reči!), zahvaljujući brendu Swarovski koji je dao dozu prepoznatljivog sjaja njihovom zlatnom gornjištu i na pravi način upotpunio klasični OG 97 izgled jedne od najpoznatijih sneaker legendi.

Đon bele boje i vidljivo Max Air punjenje pružaju savršen kontrast metalik zlatnim tonovima koji su i te kako upečatljivi na gornjištu. Još jedan kontrastni detalj jeste crveni brending, koji dodatno naglašava hiljade sitnih kristala ovog specijalnog Swarovski materijala.

Model je toliko oduševio modne gurue širom sveta, da se patika već nalazi na listi želja svih modnih poznavalaca, dok joj broj od neverovatnih 55 000 Swarovski kristala daje efekat presijavanja i glamuroznog sjaja.

Poseti Tike Shop u ulici Kralja Petra 24, u sredu, 26. decembra i budi prva koja će Nike Air Max 97 LXX Swarovski uvrstiti u svoju luksuznu kolekciju.

 

Galerija

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""