Fast & Furious – Reebok Insta Pump Fury OG Ultra Knit

Vanvremenski stil i dalje je nepobediv u sneaker svetu. To znaju i poznati brendovi koji iz sezone u sezonu predstavljaju nove, još atraktivnije redizajne legendarnih modela. Jedan od tih vanvremenskih klasika ove sezone pomera granice brzine i izdvaja se kao najatraktivniji predstavnik OG Styling pack-a brenda Reebok. U pitanju su patike Reebok Insta Pump Fury OG Ultra Knit.

Reebok se, redizajnom ovog modela vraća u devedesete i, na velika vrata, na sneaker scenu vraća patike koje zahvaljujući EVA međuđonu pružaju dodatnu udobnost, garantujući zaštitu od bilo kakvih oštećenja. Da, Reebok Insta Pump Fury su pravi izbor za sve one kojima je Fast&Furious način života i za one koji se ne ustručavaju da pokažu svoju „divlju“ stranu.

Ovo limitirano izdanje sa Ultra Knit pletenim gornjištem podignuto je na poluduboki nivo i potpuno prijanja uz stopalo. Zajedno sa komorama koje se pritiskom na PUMP pumpicu pune vazduhom i formiraju „Custom Fit“ oblik, patike se potpuno prilagođavaju obliku stopala. Lagani materijali i đon koji je podeljen u dva dela, a koji povezuje ploča od karbonskih vlakana, čine ove patike za trčanje jedinstvenim izborom. U peti središnjeg dela đona nalaze se Hexalite komore uklopljene u IMEVA leguru, koje samo upotpunjuju ovo jedinstveno iskustvo udobnosti.

Reebok Insta Pump Fury OG Ultra Knit je među prvima poneo reper Mili, koji je još jednom pokazao moć ovog retro klasika. Pronađite ga u našem šopu ili naručite online.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""