Perfect for the city lights – Nike Air Max 180 Cool Grey

Prošlo je 27 godina od kada su Tinker Hatfield i dizajner Air Force 1 patika, Bruce Kilgore, udružili snage da kreiraju model koji će još bolje prijanjati uz podlogu i pružiti bolju amortizaciju zahvaljujući đonu koji duž 180 stepeni ima vidljivo vazdušno punjenje. Upravo su te 1991. godine predstavljene Nike Air Max 180, patike za trčanje koje su ljubiteljima Nike modela pružile još mekši i prijatniji osećaj.

Nastale iz eksperimenta ova dva dizajnera, Air Max 180 su brzo stekle status ikone i osvojile ulice svetskih metropola, postavši neizbežne u kolekcijama poznatih kolekcionara. Nakon OG „Ultramarine“ kolekcije, koja se ekskluzivno mogla pronaći u Tike šopu, 2018. godinu obeležiće još dve nijanse ovog popularnog modela – „Cool Grey“ i „String“.

Nike Air Max 180 „Cool Grey“ savršene su za jesenji period, upravo zbog kombinacije boja koja dominira ovim modelom – crne, sive i zlatne. Pored upečatljivih boja, patike krasi i potpuno novi miks materijala koji je korišćen u njihovoj izradi.

Nove Air Max 180 donose kombinaciju uglađene kravlje kože u sivoj boji, crne prevrnute kože koja je istaknuta na gornjištu i zlatnih detalja na srednjem đonu i jeziku patike. Ledeno plava guma uokviruje vazdušni đon i predstavlja još jedan je element koji ovom modelu daje poseban pečat.

Nike Air Max 180 „Cool Grey“ patikama je teško odoleti! Priliku da ih među prvima ponese i u njima prošeta ulicama Beograda imao je reper Fox, koji je definitivno potvrdio da su one jedan od najgotivnijih izbora za ovu jesen.

Pronađite ih u Tike šopu ili naručite online.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""