Povratak Reebok AZTREK OG modela

Reebok Classic u velikom stilu vraća ikonu 90-ih, model Aztrek OG. Čuvena silueta, dizajnirana 1993. godine, prošla je kroz značajne promene i tehnološka unapređenja u odnosu na svoje prvobitno izdanje. Aztrek OG je, tako, "obrnuo igricu", pa je od patike kreirane za trčanje danas postao model koji inspiriše street style pojedince da budu drugačiji, i da biraju svoj put. Najvažnije, zadržao je vrhunski kvalitet koji čuva reputaciju brenda Reebok.

Čuveni dizajner, Kristijan Treser, ujedno je i najzaslužniji što Aztrek OG model predstavlja otelotvorenje Reebok duha 90-ih, sa izraženom petom i upečatljivim gornjištem. Mlad i neverovatno talentovan, Treser nije robovao konvencijama, već je svoju kreativnost usmerio u dizajn ove siluete. Osvrćući se na ’90. godine, kada je radio za Reebok, rekao je: "Samo sam želeo da pratim intuiciju i shvatim u kom pravcu mogu da idem sa dizajnom patika".

Povodom lansiranja Aztrek OG, a sa željom da se obeleži 25 godina od prvobitnog modela, Reebok je snimio i kratak film pod nazivom "Take A Different Path", čiji su glavni akteri  troje britanskih muzičara i influensera, pevačica i model Porša Ferari, Anais Galager, influenserka i ćerka gitariste grupe Oasis Noela Galagera, i hip hop, funk i grime DJ Oneman.

U kratkom filmu "Take A Different Path", u produkciji Vejvija Gamsa, Reebok Classic poziva na putovanje kroz autentične underground scene u kojima svaka sekvenca jasno odražava subkulturu i ekspresiju ’90. To su oni trenuci koji žive i danas i inspirišu nove generacije.
Pored atraktivnog videa, cenjeni fotograf Viki Grout ovu kampanju upotpunjuje i nizom moćnih fotografija, slaveći jedinstveni identitet i prepoznatljivost svakog lika, kao predstavnika londonske savremene streetwear i muzičke kulture.

Osvežen za novu sezonu, kolekciju jesen/zima 2018, Reebok Aztrek OG predstavlja spoj upečatljivog retro stila, duha ’90. i autentične forme. Na radost ljubitelja ovog modela, Hexalite tehnologija je zadržana, uz osnovne proporcije, visinu patike, baš kao i druge odlike prve verzije, poput belog gornjišta sa crnim brendingom i prepoznatljivih 3M refleksivnih tačaka.

Model u dve boje ekskluzivno je dostupan u Tike instore i online šopu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""