Nike Air Vapormax Plus

Nike Air VaporMax Plus patike predstavljaju novu eru kada je reč o inovacijama koje nam dolaze iz Nike-a. U pitanju je model u kojem ćete se osećati kao da hodate u vazduhu, što je i bila glavna ideja njegovih kreatora. Model predstavlja novu, redizajniranu verziju gornjišta Air Max Plus modela u kombinaciji sa Vapormax đonom.

Ono što izdvaja ovaj model od svih prethodnika Nike Air modela jeste akcenat na đonu koji je maksimalno ispunjen vazduhom, pa je samim tim i učinak đona mnogo efikasniji. Naime, Vapormax vazdušna jedinica je zapravo nosilac cele patike, pa je glavni adut ovog modela udobnost i elastičnost koja omogućava slobodno kretanje.

Nike Air VaporMax Plus pružaju lagani osećaj prilikom nošenja, prilagođavaju se svakoj podlozi bez remećenja stabilnosti pa se može reći da stvaraju osećaj lebdenja. Kompresiono gornjište se prilagođava obliku stopala, što pruža dodatnu sigurnost prilokom kretanja. Za ovo izdanje, odabrane su svetle letnje boje, od Tangerine Tint preko Light Menta do Racer Blue nijanse.

Ovo izdanje Nike Air Vapormax Plus modela dostupno je instore i online u limitiranom broju primeraka. Cenu i raspoložive veličine pogledajte ovde.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""