Nike Air Jordan 1 Retro High Season Of Her

Za početak godine Nike je pripremio novu Air Jordan kolekciju za žene pod nazivom „Season Of Her“.

Kolekcija je bazirana na modelu Nike Air Jordan 1 Retro High u četiri boje koje su ekskluzivno dostupne u Tike instore i online šopu u limitiranom broju primeraka.


Nike Air Jordan 1 Season of Her kolekcija kombinuje materijale luksuznog satena i meke uštavljene kože, uz jedinstvene boje, prikazujući jak stav koji odjekuje dalje od košarkaškog parketa.
Kolekcija je premijerno predstvljna 24.01. u Jevremovoj 25, gde su brojni ljubitelji ovih kultnih patika i mode imali priliku da od poznatih blogerki i kolekcionara čuju više o modnim trendovima i njihovim „fashion-forward“ kreacijama koje su bazirane na najnovijoj Air Jodran 1 kolekciji.


Među blogerkama koje su predstavile svoje modne kombinacije, uklopljene sa Jordan patikama, bile su Jana Dačović, Anastasija Grujić, Marina Starović, Kristina Micić, Jovana Medić, kao i Nevenka Stojićević, pasionirana kolekcionarka patika. Pored dama kojima je kolekcija namenjena podršku celoj priči su pružili i najveći domaći kolekcionari patika čije kolekcije „Jordanki“ već broje stotine primeraka.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""