Nike Air Max ZERO Persian Violet

Nike Air Max ZERO "Persian Violet" jedna od najpoznatijih kombinacija boja sada i na ZERO modelu. Nike Air Max Zero predstavlja spoj stare vizije i nove tehnologije. Tinker Hatfild 1985. godine nacrtao je skicu patike koja je trebalo da bude prvi Air Max.

Skica je bila ispred vremena i zahtevala je materijale i tehnologiju koja u to vreme nije postojala pa je odložena da sačeka pravi trenutak. Prvi model ugledao je svetlost dana 2015. godine. Gornjište modela izrađeno je u obliku čarape koja u potpunosti prianja uz stopalo, sa gumiranim poljima koji održavaju stabilnost i pružaju dodatnu podršku stopalu. Unutrašnjost gornjišta patike u delu pete sadrži jastučiće koji petu drže čvrsto uz gazište i sprečavaju da se stopalo pomera, što je veoma važno ako imamo u vidu da je ZERO dizajniran kao patika za trčanje.

Đon za AM ZERO je pozajmljen sa modela AM1 Ultra sa prepoznatljivom vazdušnom komorom koja je vidljiva i sa donje strane. Model dolazi u pakovanju sa priveskom u obliku vazdušne komore na kome se nalazi potpis dizajnera i naziv modela.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""