Patike

Pol
Brendovi
Osnovna boja
Pol
Brend
osnovna_boja
Veličina
Kolekcije
Cena
224 proizvoda
19.290,00 RSD
12.990,00 RSD
12.990,00 RSD
12.990,00 RSD
10.690,00 RSD
21.590,00 RSD
15.590,00 RSD
12.990,00 RSD
Pročitajte

Da li za sebe možeš reći da si sneakerhead? Jesi ako neprestano gledaš nove gilje, u svojoj kolekciji imaš modele koji su deo limitiranih kolekcija i znaš priču koja se „krije“ iza svakog od njih, a uz to si i glavni pobornik prave sneaker kulture koji je u stanju da provede i 24h ispred šopa kako bi ugrabio svoj par. Welcome to the club, jer si zvanično jedan/jedna od odabranih pripadnika jedinstvene sneaker zajednice, kojoj pripada i Tike Online Shop.

Muške patike, ženske patike i dečije patike koje su deo limitiranih kolekcija brendova Nike, Adidas, Saucony, Puma i New Balance dostupne su i na Tike Online Shop-u. Nike Air Max, Nike Air Jordan, Pegasus, Icarus i druge „miljenice“ iz Air kolekcije, Adidas Superstar, Stan Smith, NMD, Prophe, Gazelle, EQT, ali i Saucony Shadow i Grid, Puma Disc Blaze, Reebok Instapump Fury i najpoznatiji New Balance modeli – sve su to patike kojima su opsednuti istinski zaljubljenici u ovaj statement komade obuće, kolekcionari i pripadnici hip hop kulture.

Posebna pažnja, kada je Tike Shop u pitanju, posvećena je najboljem NBA igraču svih vremena, Michael Jordan-u, kojem je Nike odao počast čuvenim Air Jordan kolekcijama. Reč je o limitiranim serijama i retro modelima koji čuvaju od zaborava najvažnije momente u karijeri ovog legendardnog sportiste, a koje prate i prilagođeni komadi garderobe. U pitanju su, naravno, vanvremenski duksevi, koji su deo Tike ponude, ali i majice kao najbolji dodatak svake urbane lifestyle varijante.

Dakle, nije samo Air Max 2 ta koja osvaja ljubitelje patika. Čitava plejada drugih modela se već sada može pronaći na Tike Online Shop-u.

string(0) ""