Nike Special Field AF1 Returns

Da li si se i ti, zajedno sa nekoliko miliona devojaka širom sveta, na prvi pogled zaljubila u Nike Special Fild AF1, patike koje predstavljaju jednu od najinteresantnijih inovacija dizajnera popularnog brenda? Došlo je vreme da Nike predstavi novu, unapređenu verziju ovog modela.

Prošlo je tačno dve godine od kada su prve Nike SF-AF1 patike ugledale svetlost dana. Reč je o modelu koji ima jednu od najinteresantnijih hibridnih silueta u sneaker svetu. Za njihov izgled zaslužan je dizajner Ben Kirchner, koji je na novim, Nike Special Field AF1 „Triple Black“ patikama na pravi način spojio prepoznatljiv Air Force 1 međuđon i specijalno dizajniran izgled čizme, koji ovim patikama daje na posebnosti i upečatljivosti.

Iako izgledaju tako, ženske Nike Special Field AF1 „Triple Black“ nisu čizme, ali su podjednako dobar izbor za hladno vreme. Potpuno izrađeno od premium kože, gornjište ovih patika garantuje dugotrajnost, dok interesantni detalji u crnoj boji, među kojima se izdvajaju dva kaiša na gornjem delu patika, upotpunjuje prepoznatljiv dizajn AF1 đona.

Priliku da ih među prvima ponese imala je Maria-Leila Popa, popularna rumunska influenserka. Pogledaj u videu kako ih je ona ponela.

Nike Special Field AF1 „Triple Black“ patike mogu se pronaći instore i online.