Patike

Pol
Brendovi
Osnovna boja
Pol
Brend
osnovna_boja
Veličina
Kolekcije
Cena
7 proizvoda
Pročitajte

Da li za sebe možeš reći da si sneakerhead? Jesi ako neprestano gledaš nove gilje, u svojoj kolekciji imaš modele koji su deo limitiranih kolekcija i znaš priču koja se „krije“ iza svakog od njih, a uz to si i glavni pobornik prave sneaker kulture koji je u stanju da provede i 24h ispred šopa kako bi ugrabio svoj par. Welcome to the club, jer si zvanično jedan/jedna od odabranih pripadnika jedinstvene sneaker zajednice, kojoj pripada i Tike Online Shop.

Muške patike, ženske patike i dečije patike koje su deo limitiranih kolekcija brendova Nike, Adidas, Saucony, Puma i New Balance dostupne su i na Tike Online Shop-u. Nike Air Max, Nike Air Jordan, Pegasus, Icarus i druge „miljenice“ iz Air kolekcije, Adidas Superstar, Stan Smith, NMD, Prophe, Gazelle, EQT, ali i Saucony Shadow i Grid, Puma Disc Blaze, Reebok Instapump Fury i najpoznatiji New Balance modeli – sve su to patike kojima su opsednuti istinski zaljubljenici u ovaj statement komade obuće, kolekcionari i pripadnici hip hop kulture.

Posebna pažnja, kada je Tike Shop u pitanju, posvećena je najboljem NBA igraču svih vremena, Michael Jordan-u, kojem je Nike odao počast čuvenim Air Jordan kolekcijama. Reč je o limitiranim serijama i retro modelima koji čuvaju od zaborava najvažnije momente u karijeri ovog legendardnog sportiste, a koje prate i prilagođeni komadi garderobe. U pitanju su, naravno, vanvremenski duksevi, koji su deo Tike ponude, ali i majice kao najbolji dodatak svake urbane lifestyle varijante.

Dakle, nije samo Air Max 2 ta koja osvaja ljubitelje patika. Čitava plejada drugih modela se već sada može pronaći na Tike Online Shop-u.

string(0) ""